Rabarberu-zemeņu-kokoskrēma torte

Saldās brīvdienas turpinās ar rabarberu-zemeņu-kokoskrēma torti @simashkaizpildījumā 🤤👌 Vajag uz aptuveni 1,5 kg smagu torti:
0,5 glāzi miltus
0,5 glāzi @smalkaismuslis
1 glāzi brūnā cukura
5 olas
2 tējk vaniļas cukura
1 ēd.k cepamo pulveri
1/2 tējk kurkumu
2 palielus rabarberu kātus
Zemenes un avenes sablenderētas kopā kādus 500gr
360gr krēmsieru
1 bundžiņa atdzesēta kokosriekstu piena
4 ēd.k kļavu sīrupa
1 tējk balto mālu pulveri
Augļus/ogas/ogu pulverus dekorēšanai pēc izvēles

Pagatavošana:
Gatavo biskvītu saputojot 5 olas ar glāzi cukura un 1 tējk vaniļas cukura. Atsevišķi bļodā sajauc cepamo pulveri, kurkumu, miltus un @smalkaismuslis. Kad masa kļūst gaiša un bieza, turpinot putošanu pa ēdamkarotei pievieno miltu maisījumu. Biskvīta masu lej uz ar cepamo papīru izklātas pannas. Pa virsu kārto nomizotus un šķēlītēs sagrieztus rabarberus. Liek 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 min, līdz biskvîts nelīp pie kociņa un ir skaisti apbrūnējis. Biskvītu atdzesē un sagriež 3 daļās. Starp kārtām liek sablenderēto zemeņu un aveņu maisījumu. Krēmam saputo krēmsieru ar kļavu sīrupu, 1 tējk vaniļas cukura, balto mālu pulveri un kokosriekstu piena cieto masu, kas noņemama no atdzesēta kokospiena bundžas virspuses. Uz augšējā biskvīta klāj 2/3 krēma, tad apgriež maliņas un ar atlikušo 1/3 nosmērē tortes sānus. Virsu dekorē pēc vēlmēm. Torte ideāla otrā dienā, kad biskvīts sasūcies ar ogām, ir patīkami mitrs👌#smalkaismuslis#smalkaismuslisrecepte#smalkaismuslistorte #torte#ruhbarbstrawberriecake#rabarberuzemeņutorte #tastycake#ilovetocook #amazingcake#birthdaycake #jokūkasirjāēd #🍰

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on print
Izdrukāt
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Close Menu
×

Cart